Bakliefde

DE GEUR VAN VERS GEBAKKEN BROOD IN UW (T)HUIS?

Wij gaan er steevast van watertanden!

Wat ontstaan is als een uit de hand gelopen hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse bakafdeling! Na het volgen van enkele jaren bakken in het avondonderwijs, boeken lezen en zelf experimenteren wou Evelien haar opgedane kennis maar al te graag delen en bouwde een inmiddels goed gevulde bakafdeling uit en deze is nog steeds aan het uitbreiden! Op vraag van vele klanten waren bakdemo’s en workshops een logisch gevolg.

Met niet minder dan 60 soorten bakbloem bieden we ongetwijfeld het ruimste aanbod aan in de regio. Onze eigen “Wittevrongel” verpakking is een eyecatcher geworden in de winkel en ver daarbuiten, het gaat om professionele bakbloem die anders niet verkrijgbaar is voor particulier gebruik. Heeft u een broodbakmachine of bakt u liever in de oven? Onze bloem- en meelsoorten zijn voor beide geschikt, laat u vrijblijvend inlichten. Allicht heeft Evelien wel een receptje voor u klaar.

bakken wittevrongel 2

Wilt u niks missen… registreer u dan op de site en ontvang onze nieuwsbrieven.

  Extra’s​

  NAAST UW VERTROUWDE PRODUCTEN

  Ontdek onze extra services

  Leuke verrassing voor een jarige? Een feestje? Werk uw eigen gemaakte taart af met een leuke foto, bedrijfslogo,…? Met onze eetbare printservice kunnen wij prints maken op A4-formaat.

  Bent u startende bakker of reeds gevorderde? Onze immer gezellige workshops met huisbakker Robert zijn een absolute meerwaarde voor uw bakkunsten. Diverse thema’s komen aan bod en u gaat huiswaarts met heel wat kennis, een goed gevulde tas met de gemaakte producten en u heeft er meteen nieuwe bakvrienden bij!

  We onderhouden goede contacten met de molens uit de streek alsook kleinere molens die graan verwerken van Belgische boeren zo steunen we ook onze lokale landbouwers.

  In ons aanbod hebben we ook verschillende gebakmixen, bakaccessoires en is er een diepvriesafdeling. Voor elk wat wils dus.

  Liever persoonlijk?
  We adviseren u graag, met of zonder afspraak in de winkel. 

  Winkelwagen
  Begin te typen om te zoeken in onze producten en blog
  Home
  Shop
  0 items Cart
  My account