The Bastard

ONTDEK DE KAMADO BBQ

Wij zijn bezeten door buiten koken, wist u dat al?

We zijn “serious dealer” van “The Bastard” kamado BBQ’s en daar gaan we niet licht over. Hij is gemaakt voor de echte kookliefhebber en met zijn stoere look de eyecatcher in uw tuin.

Bij “The Bastard” weten ze als geen ander dat de kamado niet alleen mooi, maar ook efficiënt en functioneel moet zijn. Hij doet wat hij moet doen, en is daarin de allerbeste.

Voor het ontwerp van The Bastard zijn de beste materialen gebruikt. Hij is gemaakt van het speciale cordieriet keramiek, waardoor hij bestand is tegen zeer hoge temperaturen. Door de isolerende keramische binnenbekleding blijft de temperatuur in The Bastard constant. Hier zit ook nog eens levenslange garantie op.

BBQ Speciaalzaak The Bastard 2
The bastard wittevrongel 1

Een culinaire zomer​

WAAROM EEN BASTARD?

De meest veelzijdige barbecue​

Uitgerust met multilevel rvs grill, hitteschild, rvs houtskool mand… Grillen, bakken, roken en stoven… de “complete” is bovendien uitgerust met onderstel en zijtafels. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een hand- omdraai de lekkerste gerechten klaar. Dit maakt “The Bastard” de meest veelzijdige barbecue van het moment. En, ook belangrijk , “The Bastard” is een trouwe metgezel die u graag verrast en informeert over de lekkerste recepten en die u ondersteunt bij de mooiste en smakelijkste creaties.

The Bastard bij ons bewonderen

Met al zijn mogelijkheden en accessoires​


U kan bij ons terecht om de verschillende types, van iets kleins tot iets groots, en hun mogelijkheden uitgebreid te bekijken. U vindt er eveneens allerlei accessoires die u tot een echte pitmaster kunnen promoveren. Op geregelde tijdstippen geven we een gratis demo zodat u niet alleen een antwoord krijgt op uw vragen en de kamado aan het werk ziet maar natuurlijk kan proeven ook! Gaat u liever zelf aan de slag? Wil u nog meer ervaring opdoen? Dan komen onze workshops goed van pas. Aperitiefhapje, voor- en hoofd- gerecht en een dessert staan op het programma. Een gepersonaliseerde workshop kan ook, aan u de keuze.

The Bastard

“DE PLAATS VOOR DE KOOKPOT”

Veelzijdig en oersterk


The Bastard kamado (kamado betekent letterlijk ‘plaats voor de kookpot’ in het Japans) is ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en design. Vandaar dat voor The Bastard uitsluitend de beste materialen worden gebruikt met de vanzelfsprekende levenslange garantie op de cordiriet keramiek!

Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard is alles mogelijk. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. Dit maakt The Bastard de meest veelzijdige barbecue van dit moment.

bbq wittevrongel 12
Winkelwagen
Begin te typen om te zoeken in onze producten en blog
Home
Shop
0 items Cart
My account

Gesloten op 21 juli

Beste klant,

Op 21 juli is onze winkel gesloten

Terug open

Dinsdag 23 juli, van 13:00 tot 18:00 uur