Het Huis Wittevrongel

EEN (H)ECHT FAMILIEBEDRIJF

En dat in zijn puurste vorm​

Wat ooit begonnen is als toeleverancier voor de landbouw is nu uitgegroeid tot een 700 m² tellende winkel waarbij u de passie voor tuin, dier, bakken en BBQ kan zien, voelen, ruiken en beleven!

Met Evelien Wittevrongel zijn we inmiddels bij de 4de generatie ondernemers aanbeland die hun kennis, en vooral veel passie, met u willen delen.

Wittevrongel groeit

GESTAAG EN GOED DOORDACHT

Groeide onze zaak uit met kennis en liefde

Gestaag en goed doordacht groeide onze zaak door bewust te kiezen voor leveranciers die ons konden overtuigen door de juiste prijs/kwaliteit verweven met veel kennis en liefde voor hun producten, net als wij.

Grondlegger voor het bedrijf destijds was Daniel Wittevrongel die nog steeds een begrip is onder landbouwers. Toen zijn zoon Johan in de zaak kwam en samen met vrouw Ann in een klein magazijntje wat graanmengeling en duivenvoerders begon te verkopen was de toon gezet.

Door de toenemende vraag bij onze klanten werd in 1984 een heuse winkel gebouwd van 150 m² om een ruimer aanbod te kunnen aanbieden.

Toen in 2006 Evelien haar studies had beëindigd, en mee stapte in het bedrijf, was ze eerst actief als toeleverancier voor de landbouw, maar haar hart en goesting lagen uiteindelijk bij het winkelgebeuren.

In 2018 hield ze dan ook de landbouwactiviteiten voor bekeken, evenwel, de voeling en respect voor de producten uit de landbouw zijn zeker niet verloren gegaan, getuige het samenwerken met lokale landbouwers die hun producten ook aanbieden in onze zaak.

over ons wittevrongel 3

Evelien Wittevrongel

NEEMT HET ROER OVER

Zij staat klaar met raad en daad.​

ontwerp zonder titel 2023 01 03t023903 optimized.130 1

De inzet van Evelien ging niet onopgemerkt voorbij, de winkel bleef maar groeien en het aanbod werd ruimer dan ooit tevoren. In 2021 keken Ann en Johan met trots terug naar de voorbije periode en besloten om dochter Evelien vrij spel te geven want haar honger was nog gelijk aan die van toen in 2006. Dat voelt en merkt u als u haar om advies vraagt! Ons ruim assortiment voor dier, tuin en mens lichten we graag toe. We kunnen ongetwijfeld iets voor u betekenen, met de glimlach!

CATEGORIEËN

Winkelwagen
Begin te typen om te zoeken in onze producten en blog
Home
Shop
0 items Cart
My account

Gesloten op 21 juli

Beste klant,

Op 21 juli is onze winkel gesloten

Terug open

Dinsdag 23 juli, van 13:00 tot 18:00 uur