Onze BBQ afdeling

ONTDEK DE ULTIEME BBQ ERVARING

Wij zijn bezeten door buiten koken, wist u dat al?

 

Waarom een BBQ-afdeling? Deze uitbreiding was een logische stap. Met Filiep hebben we immers een BBQ-gek in huis en zijn passie werkt heel aanstekelijk!

 

In zijn ongedwongen huiselijke stijl heeft hij menig buiten koken liefhebber besmet met het BBQ zomer- en wintervirus.
We hebben hiervoor dan ook alles in huis!

bbq wittevrongel 2

The BASTARD

We zijn niet alleen “serious dealer” van “The Bastard” BBQ’s, we zijn ook “serious fan”. Hij is gemaakt voor de echte kookliefhebber en met zijn stoere look de eyecatcher in uw tuin.
bbq wittevrongel 3

OFYR

We zijn ook trotse verdeler van de OFYR, het verenigt mensen rondom het vuur. Ongeacht het jaargetijde zorgt de vuurschaal van OFYR steevast voor een warme gezellige activiteit!
bbq wittevrongel 4

Not Just BBQ

Hét merk voor BBQ en buiten koken. Dit unieke merk heeft alles in huis voor een geslaagde barbecue. NJB heeft een ongezien breed assortiment producten.
bbq wittevrongel 5

Zomer of winter?

ALTIJD EEN CULINAIR SEIZOEN MET DE JUISTE BBQ

De meest veelzijdige barbecue​

 

Met onze verschillende barbecuemerken The Bastard en OFYR kunt u genieten van unieke, veelzijdige bereidingsmethoden en vooral een leuke tijd met familie of vrienden. Grill, bak, rooster of stoof de smakelijkste gerechten.

Breng tegelijk ook mensen bijeen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde.

Hobbykoks en professionele chef-koks waarderen allemaal het mooie design en de uitgebreide mogelijkheden van onze topmerken.

Kruiden, rubs en marinades

“NOT JUST BBQ”

Het merk voor BBQ en buiten koken

Not Just BBQ is hét merk voor BBQ en buiten koken. Dit unieke “one stop shopping” concept heeft alles in huis voor een geslaagde barbecue. Met een breed assortiment food producten maakt “Not Just BBQ” buiten koken niet alleen makkelijker, maar vooral nóg lekkerder!

Alle sauzen, kruiden en specerijenmixen zijn met zorg en aandacht gemaakt en van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. De producten zijn zo ontwikkeld dat zelfs de meest onervaren kok in een handomdraai heerlijke gerechten kan maken op de barbecue. We informeren u graag of bekijk ze in onze webshop.

bbq wittevrongel 10

BBQ Expert

ONZE HUIS BBQ'ER FILIEP IS EEN FANAAT!

Filiep heeft de kennis en ervaring van een volleerd BBQ vakman en deelt alles met jou

Laat u door Filiep informeren en inspireren in onze gezellige toonzaal waar u nog eens kunt kuieren tussen de kruiden van NotJustBBQ en ons functioneel aanbod aan accessoires zoals:

O ja, op regelmatige tijdstippen organiseren we inspirerende workshops en demo’s om van te gaan watertanden. Klik hier en ontdek ons volledige workshop aanbod!

Winkelwagen
Begin te typen om te zoeken in onze producten en blog
Home
Shop
0 items Cart
My account