Biscuit

Inhoud

Welkom bij “Huis Wittevrongel”, de thuisbasis voor alle hobbybakkers en thuisbakkers. Tijdens de feestdagen of gewoon voor de nostalgie is een biscuit bakken altijd lekker en leuk en zeker en vast met onze biscuitmix. Enkel nog water toevoegen en eieren, opkloppen en bakken maar.

Zin gekregen om deel te nemen aan één van onze workshops en nog meer recepten te leren? Neem dan zeker eens een kijkje op onze workshoppagina of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Basisrecept biscuitmix star genoise

Ingrediënten:

  • 1 kg biscuitmix star genoise
  • 100 water
  • 750 g ei (neem een maatbeker en klop telkens een ei open tot je aan 750 g komt)

Werkwijze

Klop alle ingrediënten op voor ongeveer 10 minuten.

Doe in een vorm of op een bakplaat indien u een rolbiscuit wenst te maken.

Bak af op 180-190°C voor ongeveer 25 min. en test met prikker of er nog deeg aan de prikker hangt om de gaarheid te meten.

Voor een rolbiscuit bakt u af op 210°C voor ongeveer 10 min.

Mogelijkheden

Liever fan van chocoladebiscuit? Voeg dan wat cacaopoeder toe aan het beslag of maak gebruik van onze chocoladebiscuitmix.

Smeer tussen de lagen van je biscuit huisgemaakte confituur, botercrème, slagroom,… en werk af met vers fruit of andere toppings.

317511018 1276120589898280 3648272156498789880 n

Wil je meer weten over onze promoties?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk meer berichten

La Bella Italia workshop voor teams

Ontdek alles over Italië in onze teambuildingsactiviteit. Met deze workshop brengt jouw team dichter bij elkaar.
Gezonde vervangers in bakrecepten: Genieten met minder schuldgevoel

Gezonde vervangers in bakrecepten: Genieten met minder schuldgevoel

Gezonde vervangers in bakrecepten: Genieten met minder schuldgevoel Ben je een enthousiaste thuisbakker die graag gezondere keuzes maakt zonder in ...

Houtsoorten voor Ofyr-koken

Ontdek de beste houtsoorten voor Ofyr-koken en leer over de invloed op smaak en vuurintensiteit voor uw outdoor cooking ervaring.

Bekijk onze shop

Licht bruin met zaden en pitten (28)

Brood en koeken (91)

Bakmixen (14)

Bakken (186)