
Biscuit
Inhoud
Welkom bij “Huis Wittevrongel”, de thuisbasis voor alle hobbybakkers en thuisbakkers. Tijdens de feestdagen of gewoon voor de nostalgie is een biscuit bakken altijd lekker en leuk en zeker en vast met onze biscuitmix. Enkel nog water toevoegen en eieren, opkloppen en bakken maar.
Zin gekregen om deel te nemen aan één van onze workshops en nog meer recepten te leren? Neem dan zeker eens een kijkje op onze workshoppagina of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Basisrecept biscuitmix star genoise
Ingrediënten:
- 1 kg biscuitmix star genoise
- 100 water
- 750 g ei (neem een maatbeker en klop telkens een ei open tot je aan 750 g komt)
Werkwijze
Klop alle ingrediënten op voor ongeveer 10 minuten.
Doe in een vorm of op een bakplaat indien u een rolbiscuit wenst te maken.
Bak af op 180-190°C voor ongeveer 25 min. en test met prikker of er nog deeg aan de prikker hangt om de gaarheid te meten.
Voor een rolbiscuit bakt u af op 210°C voor ongeveer 10 min.
Mogelijkheden
Liever fan van chocoladebiscuit? Voeg dan wat cacaopoeder toe aan het beslag of maak gebruik van onze chocoladebiscuitmix.
Smeer tussen de lagen van je biscuit huisgemaakte confituur, botercrème, slagroom,… en werk af met vers fruit of andere toppings.

Wil je meer weten over onze promoties?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
Bekijk meer berichten
Gerezen bladerdeeg:
Start je dag met een zelfgemaakte croissant, chocoladekoek of boterkoek. Welkom bij “Huis Wittevrongel”, de thuisbasis voor alle hobbybakkers en ...
De Perfecte Zorg voor je OFYR Butcher Block: Tips voor Beginners
Ontdek hoe je je OFYR butcher block optimaal kunt gebruiken en onderhouden. Leer van een expert met jarenlange ervaring en zorg ervoor dat je kookervaring ...
Heerlijke traktaties voor Thanksgiving en andere feestdagen
Heerlijke traktaties voor Thanksgiving en andere feestdagen Als je een fervent thuisbakker bent, weet je dat er niets zo bevredigend ...