BASIS PATISSERIE 19 JULI

 78,00

Categorie: Tags: ,

Workshop De Basis van Patisserie: Start je Bakavontuur

Altijd al willen leren hoe je de klassieke basisdegen en beslagen maakt? Tijdens deze workshop leer je de essentiële technieken om thuis zelf aan de slag te gaan. Van vetdeeg tot soezenbeslag, met deze kennis creëer je eindeloos veel heerlijke patisserie!

Wat mag je verwachten?

  • Vetdeeg: Ontdek hoe je dit stevige deeg perfect maakt voor quiches, vlaaien of hartige taarten.
  • Biscuit: Leer hoe je een luchtig en zacht biscuitbeslag bereidt, ideaal voor taarten en gebak.
  • Bladerdeeg: We laten je de geheimen zien van perfect gelaagd bladerdeeg, zodat je straks zelf krokantere creaties kunt maken zoals appelflappen of roomhoorntjes.
  • Soezenbeslag: Van eclairs tot profiteroles – met een goed soezenbeslag kan je alle kanten op.
  • Praktische tips: We geven handige tips over bewaren, bewerken en bakken, zodat je thuis meteen aan de slag kunt.
  • Neem je werk mee naar huis: Je gaat naar huis met je zelfgemaakte deeg en beslag én de kennis om deze verder te verwerken.

Waarom deze workshop?
De basis van patisserie onder de knie krijgen is een must voor elke bakliefhebber. Met deze workshop zet je de eerste stap naar het maken van eindeloze variaties, van klassiek tot modern.

U gaat naar huis met een goed gevulde tas met heel wat lekkers en een receptenbundel.

Tijdens deze workshop is koffie, water en de ingrediënten inbegrepen.

Wanneer? ZATERDAG 19 JULI VAN 08.30 U TOT 12.30 U

 

Beschrijving

Workshop De Basis van Patisserie: Start je Bakavontuur

Altijd al willen leren hoe je de klassieke basisdegen en beslagen maakt? Tijdens deze workshop leer je de essentiële technieken om thuis zelf aan de slag te gaan. Van vetdeeg tot soezenbeslag, met deze kennis creëer je eindeloos veel heerlijke patisserie!

Wat mag je verwachten?

  • Vetdeeg: Ontdek hoe je dit stevige deeg perfect maakt voor quiches, vlaaien of hartige taarten.
  • Biscuit: Leer hoe je een luchtig en zacht biscuitbeslag bereidt, ideaal voor taarten en gebak.
  • Bladerdeeg: We laten je de geheimen zien van perfect gelaagd bladerdeeg, zodat je straks zelf krokantere creaties kunt maken zoals appelflappen of roomhoorntjes.
  • Soezenbeslag: Van eclairs tot profiteroles – met een goed soezenbeslag kan je alle kanten op.
  • Praktische tips: We geven handige tips over bewaren, bewerken en bakken, zodat je thuis meteen aan de slag kunt.
  • Neem je werk mee naar huis: Je gaat naar huis met je zelfgemaakte deeg en beslag én de kennis om deze verder te verwerken.

Waarom deze workshop?
De basis van patisserie onder de knie krijgen is een must voor elke bakliefhebber. Met deze workshop zet je de eerste stap naar het maken van eindeloze variaties, van klassiek tot modern.

U gaat naar huis met een goed gevulde tas met heel wat lekkers en een receptenbundel.

Tijdens deze workshop is koffie, water en de ingrediënten inbegrepen.

Wanneer? ZATERDAG 19 JULI VAN 08.30 U TOT 12.30 U

 

Bijkomende informatie
Workshopdatum

19/07/2024

Tijdstip

08.30u – 12.30u

Workshop

Bakken

Gerelateerde producten

In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

MEER CATEGORIEËN