SPELT & ROGGE & DONKERE BRODEN

 70,00

Categorie: Tags: ,

Workshop Spelt en Rogge Bakken & donkere varianten: Licht en Lekker

Wil je graag genieten van zelfgebakken brood, maar heb je moeite met tarwegluten of zoek je naar lichter verteerbare alternatieven? Dan is deze workshop perfect voor jou! We gaan aan de slag met spelt en rogge, granen die vaak beter verdragen worden en boordevol smaak zitten. Ontdek hoe je met deze ingrediënten heerlijke en voedzame broden kunt maken. Maar ook enkele donkere broodsoorten komen aan bod.

Wat mag je verwachten?

  • Kennismaking met spelt en rogge: Leer het verschil tussen deze granen en ontdek waarom ze een goed alternatief kunnen zijn voor tarwe.
  • Deegbereiding en technieken: Hoe kneed je speltdeeg zonder dat het plakkerig wordt? Hoe laat je rogge mooi rijzen? Wij leren je de kneepjes.
  • Lichter verteerbare broden: Bakken met minder gluten vraagt om een andere aanpak – wij begeleiden je stap voor stap.
  • Unieke recepten: Je maakt verschillende soorten broden met een rijke smaak en stevige textuur, ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Praktische tips: Hoe bewaar je spelt- en roggebrood? Welke combinaties maken het nóg lekkerder?

Wij zorgen voor de ingrediënten, een gezellige setting én uiteraard een drankje om het extra aangenaam te maken. Jij hoeft alleen je goesting mee te brengen!

U gaat naar huis met een goed gevulde tas met heel wat lekkers en een receptenbundel.

Tijdens deze workshop is koffie, water en de ingrediënten inbegrepen.

Wanneer? ZATERDAG 22 MAART VAN 08.30 U – 12.30 u

 

Beschrijving

Workshop Spelt en Rogge Bakken & donkere varianten: Licht en Lekker

Wil je graag genieten van zelfgebakken brood, maar heb je moeite met tarwegluten of zoek je naar lichter verteerbare alternatieven? Dan is deze workshop perfect voor jou! We gaan aan de slag met spelt en rogge, granen die vaak beter verdragen worden en boordevol smaak zitten. Ontdek hoe je met deze ingrediënten heerlijke en voedzame broden kunt maken. Maar ook enkele donkere broodsoorten komen aan bod.

Wat mag je verwachten?

  • Kennismaking met spelt en rogge: Leer het verschil tussen deze granen en ontdek waarom ze een goed alternatief kunnen zijn voor tarwe.
  • Deegbereiding en technieken: Hoe kneed je speltdeeg zonder dat het plakkerig wordt? Hoe laat je rogge mooi rijzen? Wij leren je de kneepjes.
  • Lichter verteerbare broden: Bakken met minder gluten vraagt om een andere aanpak – wij begeleiden je stap voor stap.
  • Unieke recepten: Je maakt verschillende soorten broden met een rijke smaak en stevige textuur, ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Praktische tips: Hoe bewaar je spelt- en roggebrood? Welke combinaties maken het nóg lekkerder?

Wij zorgen voor de ingrediënten, een gezellige setting én uiteraard een drankje om het extra aangenaam te maken. Jij hoeft alleen je goesting mee te brengen!

U gaat naar huis met een goed gevulde tas met heel wat lekkers en een receptenbundel.

Tijdens deze workshop is koffie, water en de ingrediënten inbegrepen.

Wanneer? ZATERDAG 22 MAART VAN 08.30 U – 12.30 u

 

Bijkomende informatie
Workshopdatum

22/03/2025

Tijdstip

08.30u – 12.30u

Workshop

Bakken

Gerelateerde producten

In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

MEER CATEGORIEËN